Investeringsaften

30. november 2023
Charlottenlund Slot, København

UrHandleren Invest har specialiseret sig i investering i ure. Det er ikke nyt. Vi har gjort det siden 2016 med positive afkast til vores investeringsklienter hvert år. Også i perioder med økonomisk afmatning. Investering i ”collectibles” er en meget udbredt del af risikospredningen hos mange investorer. På denne aften vil vi vise netop hvad investering i luksus-ure kan, og hvordan vi gør det.

Aftenen starter med et foredrag om ure og livsstilen omkring de modeller, der har haft stor betydning op gennem tiden. Her møder I vores COO & Urtosse, Søren Søltoft Holmboe. Herefter vil vores Investeringschef, Jesper Markman koble ure og investeringer sammen, når han præsenterer de former for investeringer i luksus-ure, vi har begået siden 2016.

Alt dette krydret med flotte omgivelser på Charlottenlund Slot og en let forplejning bestående a lækre sandwiches samt et godt udvalg af øl og vand. Vi glæder os til at tage imod jer på Charlottenlund Slot til en aften med ure og investeringer.

Torsdag d. 30. november 2023
Charlottenund Slot
Jægersborg Alle 1
2920 Charlottenlund

Program
17.00 – 17.15 Indtjekning og velkomst
17.15 – 18.00 Foredrag om urenes forunderlige verden ved Søren Søltoft Holmboe
18.15 – 19.30 Præsentation af vores investeringskoncepter samt spørgerunde
19.30 – 20.15 Afslutning og mulighed for at netværke med andre deltagere og UrHandleren Invest

Det er gratis og uforpligtende at deltage, men af sikkerhedsmæssige og praktiske årsager, er tilmelding nødvendig. Der er plads til 15 deltagere og tilmelding kører efter ”først til mølle princippet.


© 2023 All rights reserved