GRAND OPENING

Datoen for åbningsreceptionen er fastlagt

Åbningsreception

Fredag d. 12. august

Vores åbningsreception står for døren. Vi vil snart slå dørene op til vores nye, smukke kontorafdeling i de fantastiske omgivelser på det historiske torv i Smilets by.

Lørdag d. 13. august 2022 kl. 10 holder vi åbningsreception på Store Torv 3 i hjertet af Aarhus. Vi ser frem til at præsentere vores nye lokaler til vores nuværende og fremtidige investeringsklienter og alle ur-entusiaster.

NYE SPÆNDENDE MULIGHEDER

UrHandleren Invests nye omgivelser åbner op for en masse spændende muligheder for investeringsverdenen, som vi glæder os til at præsentere for dig. Vores kontorafdeling kommer til at skabe ramme for professionel porteføljerådgivning og strategiske investeringsmøder, hvor fokus altid vil være at skabe en sund og holdbar investeringsstrategi for vores investeringsklienter.

Derudover vil vi blandt andet afvikle investorarrangementer i vores fantastiske lokaler med henblik på at inspirere til vores lave volatile investeringsløsninger, der altid baseres på investorens præferencer og risikovillighed.

Generelle åbningstider:

I forbindelse med åbningen af den nye kontorafdeling udvider vi samtidig vores åbningstider. Du har derfor mulighed for at kontakte os og besøge butikken og kontorafdelingen på følgende tidspunkter:

Man-tors: kl. 10-17.
Fre: kl. 10-18.
Lør: kl. 10-16.

Vi vil som altid være til stede på Charlottenlund Slot, hvor du efter aftale med en af vores porteføljerådgivere kan afholde et investeringsmøde. Ligeledes anbefaler vi, at du kontakter os på forhånd, hvis du ønsker et investeringsmøde på vores kontor i Aarhus.

To Virksomheder - Én lokation

UrHandleren ApS lancerede tilbage i marts 2022 søsterselskabet UrHandleren Invest. Indtil nu har henholdsvis UrHandleren.dk og UrHandleren Invest haft sin administrative gang i Skansepalæet i Aarhus og på Charlottenlund Slot.

I de nye lokaler i hjertet Aarhus bliver både UrHandleren.dk og UrHandleren Invest repræsenteret, derfor har du nu mulighed for at gå på opdagelse i vores eksklusive sortiment af luksusure samtidig med dit investeringsmøde eller porteføljerådgivning.

Tilgå vores sociale medier

Ønsker du at høre mere om åbningsdagen, hvad den nye kontorafdeling byder på og hvad vores investeringskoncept indebærer, så tilgå vores Facebook og Instagram og hold dig opdateret på alt, der bevæger sig i investeringsverdenen indenfor luksusure.

Vi glæder os til at præsentere vores nye ur-univers til vores kære investeringsklienter, fremtidige investorer og alle ur entusiaster.

© 2024 All rights reserved