Investering via holdingselskab

En unik og sikker investeringsmulighed

Investering via holdingselskab med holdingmidler er en spændende og ofte overset mulighed for ejere af holdingselskaber. Mens mange er bekendte med at eje andele i driftsselskaber eller købe aktier på børsen, er der et væld af andre investeringsmuligheder, der kan matche forskellige tidshorisonter og risikoprofiler. Investering i luksusure er ét af disse alternativer, der giver en unik chance for at diversificere din portefølje. Lad os uddybe.

Hvorfor investere med holdingmidler?

En af de største fordele ved at investere via holdingselskab er den skattefordel, der kommer med det. Udbytte fra driftsselskabet til holdingselskabet kan udbetales skattefrit, hvilket gør holdingselskabet til en effektiv “pengetank”.

Dette giver dig større fleksibilitet i dine investeringsbeslutninger og mulighed for at kanalisere midlerne til forskellige investeringsmuligheder. Vælger du således at investere dele af dine holdingmidler i luksusure, giver det dig muligheden for at opbygge en større og bredere portefølje, end havde du investeret for frie, beskattede midler.

Er investering via et holdingselskab en sikker investering?

En større og bredere portefølje af investering af luksusure giver dig i sagens natur en større risikospredning og i sidste ende en større mulighed for et bedre afkast.

Først når du vælger at realisere din portefølje og udbetale til de reelle ejere, vil du blive beskattet. I samarbejde med din økonomiske og skattemæssige rådgiver, kan du skatteoptimere og udbetale på den mest hensigtsmæssige måde og tidspunkt.

Hvordan kan jeg sikre, at min investering er sikker og profitabel?

At investere via holdingselskab kan virke komplekst, men med den rette partner ved din side bliver processen både enkel og givende. Hos UrHandleren Invest prioriterer vi seriøs formuepleje og kapitalbevaring, hvilket sikrer, at din investering ikke kun er sikker, men også profitabel. Med over 10 års erfaring i investering i luksusure og en dyb forståelse for urmarkedets tendenser, tilbyder vi professionel rådgivning, der er skræddersyet til dine behov.

Vores investeringsmuligheder, Stack Away Invest og Ongoing Invest, er designet til at matche forskellige investorprofiler. Uanset om du ønsker investering over længere tid eller en løbende tilgang, har vi løsningen for dig. Vores porteføljeeksperter hjælper dig med at sikre, at du får det maksimale udbytte af din investering.

Hvordan starter du din urinvestering via holdingmidler?

UrHandleren Invest er din partner i processen med investering via holdingselskab.

Vi udarbejder en kvartalsrapport, som vi præsenterer dig for. Heri indgår bl.a. den samlede værdi af din investering, dit depot, afkast mm. Rapporten kan du videresende til din revisor eller bogholderi, som herefter let kan benytte informationerne i udarbejdelsen af dit sædvanlige års -og momsregnskab.

Har du eller de spørgsmål hertil, står UrHandleren Invest naturligvis altid til rådighed.

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig til vores mailliste hvor vi sender spændende nyt og gode erfaringer fra vores hverdag.

Læs mere om investering i luksusure

© 2024 All rights reserved