Ur som investering

En stabil og tryg investering

Hvorfor er ure en attraktiv investering?

I en verden af skiftende investeringsmuligheder står luksusure som en tidløs og stabil investering. Med UrHandleren Invest får du muligheden for at dykke ned i denne fascinerende verden af præcision, håndværk og værdibevaring. Men hvad er særligt attraktivt ved ure som investering?

En sikker investering i op- og nedgangstider

Med ur som investering er du sikret profit i både op- og nedgangstider. Selvom urmarkedet ikke altid går op, er din avance med altid sikret. Hvordan?

Vores tilgang er købmandsbestemt og ikke baseret på markedets luner. Det betyder, vi fokuserer på det, der giver mening for dig som investor og ikke kun på, hvad markedet dikterer.

Privat investering

At investere i luksusure som privatperson kan virke uoverskueligt, men med UrHandleren Invest bliver processen enkel og gennemskuelig. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher dine personlige ambitioner og økonomiske mål. Med vores indgående kendskab til urmarkedet og fokus på seriøs formuepleje, sikrer vi, at din private investering i ure ikke kun er en passion, men også en profitabel beslutning.

Investering via holdingselskab

For dig der søger diversificering af din investeringsportefølje via holdingselskab, er luksusure en attraktiv mulighed. UrHandleren Invest tilbyder professionel rådgivning og service til investering via holdingselskaber, der ønsker at investere i denne unikke aktivklasse. Med vores købmandsbestemte tilgang og fokus på kapitalbevaring, sikrer vi, at dit selskabs investering i ure er både tryg og indbringende.

Læs mere om denne investeringsform her

Hvad er den bedste urinvestering?

Den bedste urinvestering afhænger af dine præferencer og engagement. Ikke alle ure er nødvendigvis en god investering for dig. Så hvilke ure er en god investering for dig?

Uanset dine personlige præferencer er det en god idé at fokusere på luksusure fra anerkendte mærker og at have en dyb forståelse for urmarkedet. Det kan vi hjælpe med hos UrHandleren Invest.

Mærker som Rolex, Omega og Tudor er bl.a. kendt for at bevare og ofte øge deres værdi over tid. For eksempel var et af de første ure, vi anbefalede til investering Rolex Submariner 116610, også kendt som Hulk. Tilbage i 2013 kunne du erhverve dig en Hulk for under 50.000 kr. Ti år senere er dens værdi steget til 150.000 kr. – og ofte mere. Det er mere end en tredobling af din investering. Og det bedste? Hulken er ikke et enestående eksempel, og det er heller ikke det vildeste afkast, vi har set.

Med vores indgående kendskab til urmarkedets tendenser og vores dedikation til seriøs og tryg kapitalbevaring, kan vi guide dig til de bedste investeringsmuligheder inden for luksusure. Så hvis du overvejer at investere i ure, lad os hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.

Kontak os og book et møde

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig til vores mailliste hvor vi sender spændende nyt og gode erfaringer fra vores hverdag.

Læs mere om investering i luksusure

© 2024 All rights reserved