Ny afdeling i jylland

UrHandleren Invest får fysiske rammer i hjertet af Århus til august 2022.

UrHandleren Invest udvider i Århus

Der er allerede blevet foretaget en masse fantastiske nye tiltag for UrHandleren Invest i 2022. I marts åbnede UrHandleren Invest op for offentligheden, som de seneste seks år ellers kun har været forbeholdt udvalgte stamkunder.

Nu er det tid til, at UrHandleren Invest åbner en afdeling i Jylland. Det seneste stykke tid har UrHandleren Invest sammen med detaildelen af foretagendet UrHandleren.dk arbejdet på at åbne en administrativ afdeling og butik under samme tag i hjertet af Aarhus.

Det er nu blevet en realitet, og vi kan afsløre, at vi til august 2022 slår dørene op til nye lokaler i smukke omgivelser på Store Torv 3 i Aarhus C.

Ny placering samme koncept

UrHandleren Invest har indtil nu haft sin administrative gang på Charlottenlund Slot og Skansepalæet i Aarhus.

Til august udvider UrHandleren Invest og får sammen med UrHandleren.dk fysiske rammer i hjertet i Aarhus, hvor der her vil være mulighed for at invitere klienter og kunder til porteføljerådgivning, investeringsmøder og fremvisning af luksus-ure i fantastiske omgivelser.
Vi er som altid til stede på Charlottenlund Slot.

Professionel porteføljerådgivning

Vi har lige nu travlt med at klargøre lokalerne til den store åbning i august 2022, men vores porteføljerådgivere er stadig behjælpelige med at rådgive om investeringsmuligheder og varetage vores nuværende og fremtidige klienters porteføljer.

Du behøver derfor ikke vente til åbningen af butikken, du kan fortsat booke et møde og høre mere om dine investeringsmuligheder både i Aarhus og i København.

Central placering

Vi glæder os til at flytte ind på det historiske torv i den centrale del af Aarhus. Vi mener, at det er den mest optimale beliggenhed i forhold til vores nuværende og fremtidige investeringsklienter.

Vi er lige nu i fuld gang med at designe vores nye kontorinventar samt istandsætte og renovere de fantastiske lokaler.

To virkosmheder under samme tag

UrHandleren Invest og UrHandleren.dk vil begge blive repræsenteret i de nye lokaler på Store Torv.

Du vil altså få rig mulighed for at udforske detaildelens eksklusive sortiment af luksus-ure i forbindelse med dit investeringsmøde. Ligesom UrHandleren Invest, vil UrHandleren.dk ligeledes bevare samme koncept på trods af den nye placering. Det betyder ingen venteliste og personlig levering fortsat er en del af UrHandleren.dk.

Vi glæder os til at slå dørene op for vores nye lokaler på smukke Store Torv 3 til august.

Yderligere information om åbningen af butikken følger. Du kan i mellemtiden tilgå vores Facebook og Instagram og få de seneste nyheder fra UrHandleren Invest.

© 2023 All rights reserved