Presidents Summit

Indsigtsfulde dage ved Nordeuropas største erhvervskonference, Presidents Summit

URHANDLEREN INVEST TIL PRESIDENTS SUMMITS

Den 16. -17. maj 2022 blev mere end 3500 nuværende og fremtidige ledere, iværksættere og investorer budt velkommen, da den årlige erhvervskonference, Presidents Summit 2022, blev afholdt i København. UrHandleren Invest var naturligvis til stede, da den store business-konference fandt sted.

Presidents Summit er i dag Nordeuropas største erhvervs-og lederkonference og strækker sig over to dage, hvor der deles ud af ekspertviden, og hvor enestående netværksmuligheder opstår blandt erhvervsfolk fra forskellige dele af verden.

EKSPERTVIDEN OG ENESTÅENDE NETVÆRKSMULIGHEDER FOR URHANDLEREN INVEST

Presidents Summit startede som en lille konference. I mere end et årti har erhvervskonferencen skabt en platform, hvor business-segmentet kan blive inspireret, få indsigt i, hvad der bevæger sig i forretningsverdenen og netværke på tværs af fagligheder. I dag er det den førende business-konference i Nordeuropa med deltagere fra over 50 forskellige lande.
Derfor var det en oplagt mulighed for UrHandleren Invest at sende en repræsentant til det indsigtsfulde event. Trine Leckband, PA for UrHandleren Invests direktør, Daniel Nielsen, var en tur i København og kom hjem med ny indsigt i, hvordan vi skal gebærde os innovativt og kreativt i et marked med investering for øje.

”Det har været nogle givende dage på Presidents Summit i år med en masse spændende præsentationer og inspiration. Jeg tager nogle helt konkrete strategiske tiltag med hjem, som både vil gavne os internt som team, men som også kan inspirere til, hvordan vi skal placere os i markedet som porteføljerådgivere” fortæller PA, Trine Leckband.

Alt i alt har det været nogle lærerige dage, med en fantastisk mulighed for at netværke med andre inspirerende virksomheder og ledere. UrHandleren Invest går fra Presidents Summit med en ny viden om, hvordan vi som virksomhed internt kan løfte os med et kreativt mindset, og hvordan vi igennem tidsoptimering kan stå stærkere som team, og dermed skabe de bedste forudsætninger for UrHandleren Invests klienter.

FOLKEMØDET FOR ERHVERVSFOLKET

Presidents Summit anses for at være det helt store folkemøde for business-klientellet, hvor der er mulighed for udvikling, lave forretning samt lære fra nogle af verden største talere og foredragsholdere.

I år var der bl.a. innovation, ledelse, kreativitet og tidsoptimering på programmet. Talerne i år inkluderer nogle af verdens ledende eksperter: Itay Talgram, der anses for at være verdens førende ekspert i ledelse. Linda Hill, der underviser på Harvard Business School og førende ekspert i kreativ innovation. Ashley Whillans, professor på Harvard Business School og førende ekspert i Time Management. Henrik Andersen, CEO for Vestas.
Programmet bød altså på en bred vifte af oplæg fra verdenskendte oplægsholdere, som kunne dele ud af deres unikke og højt relevante indsigter i respektive felter.

Efter nogle begivenhedsrige dage føler Trine sig nu godt klædt på til at inspirere sine kollegaer med de mange nye inputs og værktøjer, som fremadrettet kan implementeres i UrHandleren Invests strategi.

© 2024 All rights reserved