Watches & Wonders

En Hyldest til Urindustrien i Genève

Genève har længe været anerkendt som et af verdens førende centre for urindustrien. I mere end to århundreder har byen været hjemsted for nogle af de mest prestigefyldte urmærker i verden, og hvert forår afholdes Watches & Wonders, et event, hvor de største brands fra hele verden tropper op for at vise deres nyeste kollektioner og nyskabelser.

Watches & Wonders startede i 1991 som det meget mindre mundrette Salon International de la Haute Horlogerie, heldigvis forkortet til SIHH, og efter i en årrække at have kørt parløb med Baselworld om at afholde verdens to største urmesser nærmest i symbiose med hinanden, står Watches & Wonders nu tilbage som den eneste efter at Baselworld førtst udskød 2020 udgaven pga Covid-19, og senere endte med at aflyse helt for ikke at genopstå. Indtil videre, i hvert fald. Men det er en helt anden historie, som vi sikkert vender tilbage til en anden gang.

I dag er Watches & Wonders et ikonisk event, som tiltrækker ur-entusiaster og samlere fra hele verden. Det er en anledning for eksperter og urnørder til at opleve de nyeste og mest innovative ure på markedet og for at fejre den rige historie og håndværksmæssige ekspertise i urindustrien. A. Lange & Söhne, Chopard og IWC. Panerai, Patek Philippe og Rolex. Alle har de det til fælles, at de i år sammen med 42 andre topbrands ruller det helt store marketingskyts ud, bygger messestade af den anden verden, og viser årets nyheder frem for presse og fagfolk.

Eventet giver urmærkerne mulighed for at vise deres seneste kollektioner og innovationer gennem digitale udstillinger og præsentationer. Publikum har mulighed for at opleve urene på en ny og innovativ måde og med muligheden for at stille spørgsmål og deltage i debatter om branchens tendenser og fremtid.

Offentlig adgang

Watches & Wonders er ikke længere kun en event for urmærkerne og for fagfolk, men også for den generelle offentlighed, som ønsker at komme tættere på urindustrien og lære mere om den fascinerende urverden. For første gang er der nemlig mulighed for, at den almindelige samler og urnørd kan få adgang til de hellige haller i Geneve. Det er en mulighed for at se de seneste trends og innovationer inden for branchen, og for at opleve de mest prestigefyldte og eksklusive mærker på markedet.

Fodbold- og modeikonet David Beckham har allerede meldt sin ankomst som Tudor ambassadør, og hos UrHandleren Invest er vi naturligvis til stede, da vi har sendt både CEO Daniel Nielsen, COO Søren Søltoft og Investeringschef Jesper Markman til Schweiz. De tre har taget både notesblok og kamera med, og vil i bedste udlandskorrespondentstil rapportere om nyheder og trends, som bliver publiceret løbende på vores sociale medier. Derudover vil de tre repræsentanter fra UrHandleren Invest også på gammeldags militærfacon rekognoscere for muligheden for, at vi til 2024 udgaven af Watches & Wonders inviterer vores investeringsklienter med til Geneve, så vi forhåbentlig kan give vores gode venner af huset en storslået oplevelse i horologiens tegn.

Siden 2013 hvor David Beckham stillede fodboldstøvlerne på hylden, har han været global ambassadør for Tudor. Uret her er et nyt 41mm Black Bay i stål.

© 2024 All rights reserved