Om os

Europas førende inden for seriøs formuepleje og kapitalbevaring i eksklusive ure

UrHandleren Invest

UrHandleren og UrHandleren Invest er i dag ejet af grundlægger, Daniel Niels Nielsen, i kompagniskab med grundlæggeren af bl.a. Formuepleje, Claus Hommelhoff.

Daniel er ansvarlig for UrHandleren Invests klienter i Danmark. Foruden at have arbejdet med luksus-ure i et årti står han bag investeringskoncepterne, der de sidste seks år har båret frugt hos investeringsklienterne. Vi anser os selv som førende i Europa og blandt de eneste, der allerede i en årrække har arbejdet professionelt med investering i luksus-ure.

Læs nærmere om investeringsmulighederne her.

UrHandleren.dk

Daniel er ikke kun ansvarlig for UrHandleren Invest, men er også administrerende direktør i UrHandleren ApS, som driver både detail og investeringsbenet. I sin tid har Daniel selv bygget UrHandleren.dk op fra bunden til i dag at levere op mod tusinde luksus-ure om året i Danmark.

Ligeledes er Daniel direktør i det tyske datterselskab, Luxus Uhrenhandel GmbH. UrHandleren råder over et team af eksperter på både ure, sourcing, marketing, urmageri og kundeservice på absolut højeste niveau. Administrationen er placeret på kontoret i Aarhus og salgsafdelingen sidder delvist på kontoret på Charlottenlund Slot i København og vores kontor i Aarhus C.

Ejerkredsen hos UrHandleren

Daniel Nielsen er gået i kompagniskab med grundlæggeren af bl.a. Formuepleje, Claus Hommelhoff. Claus kommer med en stærk baggrund i den danske investeringsbranche. Som medgrundlægger af bl.a. Formuepleje tilbage i 80’erne, ser vi Claus som den ideelle strategiske og finansielle partner i både vores detailforretning hos slutkunderne, UrHandleren.dk og ikke mindst hos UrHandleren Invest, hvor formuepleje og kapitalbevaring er i højsædet. Vi stødte i sin tid på Claus ved en tilfældighed.

Læs om denne tilfældighed og meget mere lige her: Claus’ indtræden hos os.

Du finder os her

Både vores detailben og investeringsforretning er repræsenteret på Charlottenlund Slot og administrationskontoret i Aarhus.

Som investeringsklient hos UrHandleren, inviteres du løbende til arrangementer på slottet og andre inspirerende steder i Danmark. Du er altid velkommen til en snak efter aftale på et af de to kontorer. Vi er som bekendt også til stede i Hamburg, hvor du også har mulighed for at møde os og vores tyske set-up.

Det kan nævnes, at vi aldrig opbevarer ure på vores kontor-adresser og lageret udelukkende opbevares i bankbokse.

© 2024 All rights reserved