Ure Som Investering

VORES INVESTERINGSRÅDGIVERE HJÆLPER DIG MED ALT FRA PORTEFØLJERÅDGIVNING OG INDKØB TIL OPBEVARING OG SALG

Når tid er penge

Hvorfor placere din investering i ure hos os?

Vi har de seneste seks år arbejdet med investering i ure primært for vore eksisterende stamkunder hos UrHandleren. Det har været sig private velhavere og holdingselskaber. Det har i de seks år lykkedes os hvert eneste år at skabe tocifrede forrentninger i vore klienters porteføljer – både i de gode år med bull-markets og ikke mindst her under coronakrisen, hvor UrHandleren Invest har været en sikker havn at søge imod for vore investeringsklienter. Ligeledes forventer vi samme trygge effekt afledt af den tragiske krise i Ukraine og Europa.

Sådan gør du

Vi etablerer engagementer hos UrHandleren Invest i størrelsesorden 1 – 24 MIO DKK.

Enhver investering starter med en god samtale, hvor der forventningsafstemmes og det korrekte set up aftales mellem klienten og UrHandleren Invest. Diverse juridiske formalia gennemgås og parterne underskriver. Afhængigt af hvilket produkt der vælges på baggrund af det indledende møde, vil klienten have sin portefølje til rådighed i løbet af ganske få arbejdsdage.

Vi mødes derefter igen, når porteføljen foreligger og gennemgår sammen urene, strategien og handleplanen. Diversitet og risikospredning er underforstået, når det kommer sig til at stykke porteføljen sammen. Derfor kræver en intropakke i eksempelvis Ongoing Invest eller Stack Away også et minimumsbeløb af kr. 1 MIO DKK. Dermed sikrer vi klienten rette forhold og risikospredning i investeringspakken.

Læs mere om vores to investeringsmuligheder nedenfor:

En film om UrHandleren Invest

© 2024 All rights reserved