En sikker havn

Luksusurene har vist sig at performe fantastisk i gode tider med Bull-markets og opadgående kurver. Det eneste tidspunkt urene viser sig at performe endnu bedre, er i krisetid. Bear-markets er usikre tider med uforudsigelige udsving i de finansielle markeder. Historisk viser urene sig her uden volatile tendenser. Tværtimod har luksusurene været stærkt opadgående i krisetider. En sikker havn om man vil.

Tryghed i usikre tider

UrHandleren Invest er skabt for investoren, der ønsker at sove trygt om natten velvidende, at vedkommendes portefølje består af et af de tryggeste og mindst volatile produkter på planeten. Luksus-urene har vist sig lukrative både i gode tider, hvor mange private ønsker at eje et dejligt ur med den prestige, der her medfølger. Men ikke mindst i dårlige tider viser urene sig som en sikker havn til kapitalbevaring. Luksus-urene har outperformet eksempelvis guld og andre forholdsvis sikre instrumenter igennem det seneste ti år.

Krisen i Ukraine

OG VORES BUD PÅ MARKEDET I DEN FORBINDELSE

Luksus-urene har vist sig at performe fantastisk i gode tider med Bull-markets og opadgående kurver. Det eneste tidspunkt urene viser sig at performe endnu bedre, er i krisetid. Bear-markets er usikre tider med uforudsigelige udsving i de finansielle markeder. Historisk viser urene sig her uden volatile tendenser. Tværtimod har luksusurene været…

© 2024 All rights reserved